Assortiment

Sierbestrating

Bleijenbergh-Fassaert heeft voor u een uitgebreid assortiment sierbestrating. In onze showtuin, die binnen in onze showroom ligt, kunt u door weer en wind terecht.

Onze showtuin is weer voorzien van de nieuwste trends op het gebied van bestrating. De belangrijkste trends op het gebied van bestrating zijn:

Mix en Match

Mix en Match

Mix en Match kan je toepassen op drie manieren:

Kleurtonen: De bestrating heeft dan dezelfde oppervlaktestructuur maar verschillende kleuren.

Materialen: Het mixen van goed op elkaar afgestemde materialen zoals bijvoorbeeld hardsteen (look) met gebakken bestrating of hout met leisteen.

Van binnen naar buiten

GeoTops Color

In woningen met een schuifpui of openslaande tuindeuren naar het terras is niets mooier dan je vloer doorleggen van binnen naar buiten. Met onze serie “Zwei” van fabrikant Grohn hebben wij een collectie die zowel binnen als buiten kan worden toegepast. De 1cm dikke tegel kan gewoon binnen worden verlijmd en de 2cm dikke tegel met anti slip oppervlakte kan buiten in een bed van stabicare worden gelegd. Wilt u meer weten over Stabicare? Klik dan hier. Wij kunnen Stabicare uit voorraad leveren.

Waterbeheer

Waterbeheer

Het belangrijkste element in uw tuinontwerp is water en dan niet alleen de waterpartij in de tuin maar dan bedoelen wij maatregelen tegen overlast in de tuin. Door klimaatverandering krijgen we steeds vaker te maken met buien waarbij in korte tijd zeer veel water valt. Een schrobputje en het terras afwateren naar een gazon is dan ook niet meer voldoende. Wij hebben voor u de producten van Aco in het assortiment. Onze medewerkers in de showroom lichten u graag in over de mogelijkheden voor effectief waterbeheer in de tuin.

Voegmortel

Bent u nog opzoek naar een duurzaam milieuvriendelijk voegmortel. Zie dan nieuw in ons assortiment GatorSand XP G2.

Nieuwe kleuren en oppervlaktes

Nieuwe kleuren en oppervlaktes

In kleuren en oppervlaktes is er ook weer heel wat nieuws te zien bij Bleijenbergh-Fassaert. Het mag namelijk weer; kleur in de tuin. Een trend die terug is van weggeweest zijn geel genuanceerde kleuren. Dankzij de oppervlakte bescherming van de Geostenen blijven deze mooi van kleur en worden minder snel groen.

Nieuwe kleuren en oppervlaktes

Een nieuw en revolutionair product is Geo Pro Arte. Dit is een siertegel met een betonnen onderlaag met daarop een hoge kwaliteit digitale print. Hierdoor lijkt het een natuurstenen tegel maar dan voor een zeer voordelige prijs, makkelijk te verwerken en ideaal in onderhoud.

In onze showroom kunt u bestrating komen bekijken in de volgende productgroepen:

Luxe assortiment

Luxe assortiment

Duurzame materialen die jarenlang meegaan. Gebakken klinkers, oersterke kwaliteit voor paden en opritten die met de jaren alleen maar mooier worden. Keramische tegels om het gevoel van binnen naar buiten te halen

Meer informatie

Geosteen

Geosteen

Deze stenen hebben allemaal een basis van beton maar onderscheiden zich door de sublieme afwerking van de toplaag. Van kleurechte oppervlaktes in diverse structuren naar printbeton en zelfs ook een afwerking met een keramische toplaag. Overtuig u van deze prachtige kwaliteit!

Meer informatie

Basic stenen

Basic stenen

Dit is ons assortiment van bestrating voor een betaalbare prijs maar met een goede kwaliteit. Deze stenen zijn allemaal voorzien van een protection plus toplaag waardoor ze minder snel groen worden, kleurechter zijn en eenvoudiger te onderhouden. Over prijs/kwaliteit gesproken!

Meer informatie

Actie assortiment

Graag er mooi bij zitten voor een nog mooiere prijs? Kijk dan snel welke acties Bleijenbergh-Fassaert dit seizoen voor u heeft. Kunt u niet kiezen? Geen probleem, de acties zijn een heel seizoen geldig.

Meer informatie

Acties