Basicsteen

De basis voor elke mooie tuin is een goede bestrating. Basic stenen zijn stenen met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Want wij vinden dat elk soort tuin een mooie en goede bestrating verdient!

Granitops plus

Geosteen

Een prachtige basis voor iedere tuin. Met zijn 6 kleuren is er voor ieder stijl wel een passende tegel, bovendien zijn ze verkrijgbaar in 2 tegelformaten en een wildverband. De tegels zijn voorzien van het befaamde footcomfort zodat je op een zomeravond lekker op de blote voeten door de tuin kan lopen. De Protection plus factor 30 zorgt ervoor dat de tegels makkelijk in onderhoud zijn en mooi van kleur blijven.

Plaza plus

Geosteen

De plaza is al jaren een vertrouwde topper in ons programma. Echter heeft deze steen een update ondergaan. Hij is nu namelijk voorzien van een protection plus 30 toplaag en een geborsteld uiterlijk met oneffen randjes. Een strak terras dus maar niet braaf. Met 7 kleuren is er voor elk terras een geschikte tegel en met het 30x20 formaat kan je de tegel ook mooi doorleggen op paden en opritten.

Terra tops

Geosteen

Kwaliteit en budgetvriendelijk komen elkaar tegen in de Terra tops serie. Een tegel in 5 actuele kleuren in 3 formaten. Alle tegels zijn voorzien van een protection plus 15 toplaag waardoor ze goed te onderhouden zijn. Met een dikte van slechts 4,7cm zijn de stenen bovendien ook zeer handzaam.

Meer zien van ons assortiment? Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Onze medewerkers informeren u graag naar de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van onze Basicsteen collectie.

Een mooie steen verdient de perfecte verwerking. Om uw geosteen op de beste manier te verwerken adviseren wij u deze te leggen in Stabicare, meer weten over dit product? Klik dan hier Ook genoeg van onkruid en mieren in uw tuin? Dan adviseren wij u om uw geosteen te voegen met een Gator sand voegzand, wij hebben de geschikte voor u op voorraad liggen.

Acties