Geosteen

Geoceramica

Het beste van 2 werelden; een drager van stabikorn met hierop een keramische tegel. Zo geniet u van een hoogwaardige bestrating van stijlvol Italiaans keramiek maar met eenvoudige betaalbare verwerking zoals een betontegel. Voor terrassen en padden zijn er de tegels van 4cm dik en voor wie een oprit wil hebben met luxe uitstraling is er de extra dikke versie 2drive van 6cm. Intussen kent dit product 35 verschillende series en 116 verschillende dessins. Zo zijn er een veelvoud van natuursteen dessins; van prachtige dessins in blauwsteen tot rijkelijke marmer reproducties, alles is mogelijk. Ook zijn er prachtige betonlook producten. Voor mensen die eens wat anders willen zijn er aparte dessins in bouclé; voor een tapijt in de tuin. Voor de mensen die de warmte van hout in de tuin willen maar het praktische van keramiek is er de timber serie. Zo is er een veelvoud van oppervlaktes zoals metaal look en mozaïek patronen. Voor iedereen is er wel wat wils in de serie Geoceramica.

GeoProArte

Een nieuwe lijn in sierbestrating; een oersterke betonnen drager met hierop een innovatieve digitale toplaag dit alles afgewerkt met een 4-voudige beschermlaag die zijn gelijke niet kent.

GeoProArte

Voor de stoere tuin is er een serie met stoere industriële tegels waar de gebruikssporen al op zitten, dit alles wordt afgemaakt met een mozaïek design voor de huiselijke sfeer Met de Stones serie haal je een klassieker naar je tuin, deze heeft namelijk de uitstraling van de Belgische hardsteen in 3 verschillende grijstinten aangevuld met 2 mooie bloemdecoren.

GeoProArte

Met de Naturals haal je de natuur in de tuin. Deze serie in 3 kleuren quartz steen hebben de uitstraling van de gelijknamige natuursteen.

GeoProArte

Met de Wood serie haal je de warmte van hout in de tuin maar dan met de hardheid van een betontegel en door de 4-voudige beschermlaag zorgt voor een onderhoudsvriendelijk alternatief voor de houten vlonder.

Geosteen

Met de Geosteen haal je een echte bewezen topper in uw tuin. Met 11 verschillende series in 23 verschillende kleuren en een veelzijdigheid in formaten heeft de geosteen altijd de geschikte steen voor uw tuin of terras en in 6cm dik ook voor de oprit. Met de factor 25 of 30 beschermlaag bent u verzekerd van een kleurechte bestrating die makkelijk te onderhouden is.

Geosteen

Voor de landelijke tuin zijn er de serie Geoantica met verouderd oppervlakte. Ook deGeoardesia met zijn leistenen afwerking past zeer goed in de landelijke tuin. Met de geotravertino haalt u het levendige uiterlijk van natuursteen in uw tuin maar dan met het bewezen onderhoudsgemak van een geosteen.

Geosteen

Op zoek naar een bestrating die in elke tuin past? Dan is de Geocolor 3.0 de juiste keuze. Door het uitgebreide kleurenpallet van 8 kleuren en een veelvoud van formaten is er voor elke tuin een geschikte bestrating te vinden. De stenen hebben door de fijne structuur en de vellingkant een stoer en robuust uiterlijk. Ook zijn de meeste tegels in deze serie in een 4cm dikke variant te verkrijgen zodat ze makkelijk te hanteren zijn.

Geosteen

De moderne en strakke tuin is helemaal af met de Geostretto plus. Een prachtige strakke tegel in maarliefst 12 kleuren en dat in een groot aantal formaten maakt de tuin helemaal af. Dankzij Footcomfort oppervlaktebehandeling zijn ze ook nog eens aangenaam om op te lopen. Deze tegel zal zich thuis voelen in iedere tuin.

Geoklinker plus

Om uw oprit aan te laten sluiten bij uw bestrating in de rest van de tuin hebben wij de Geo Klinker plus. Deze zijn verkrijgbaar in 8 bij de geocollectie passende betonklinkers in 4 verschillende maten. Een stevige robuuste steen in handzame formaten en met de superieure afwerking van een geosteen.

Geosteen

Kom u overtuigen van de kwaliteit van elke soort Geosteen. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Onze medewerkers informeren u graag naar de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van onze Geosteen collectie.

Een mooie steen verdient de perfecte verwerking. Om uw geosteen op de beste manier te verwerken adviseren wij u deze te leggen in Stabicare, meer weten over dit product? Klik dan hier Ook genoeg van onkruid en mieren in uw tuin? Dan adviseren wij u om uw geosteen te voegen met een Gator sand voegzand, wij hebben de geschikte voor u op voorraad liggen, wilt u meer weten hierover klik dan hier.

Acties