Luxe assortiment

Gebakken bestrating

Mooie kwaliteiten rivierklei gebakken op hoge temperaturen zorgen voor prachtige stenen die de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Eenmaal gelegd kan dit type bestrating een generatie lang mee. Hoe harder de kwaliteit hoe minder snel kans op groene aanslag. Bleijenbergh-Fassaert heeft een uitgebreid assortiment gebakken bestrating in de showroom in verschillende kleurcombinaties. Deze stenen zijn uiteraard goed toe te passen in een landelijke tuin maar in een ongetrommelde uitvoering ook zeker goed toe te passen in een modern tuinontwerp.

Keramische tegels

Keramiek heeft zich eigen al bewezen in de woning maar ook buiten is dit erg goed toe te passen. Zeker nu er een uitgebreid assortiment is van 2cm dikke tegels die vorstbestendig kunnen worden gelegd in een bed van Stabicare. Wilt u meer weten over Stabicare? Klik dan hier Wij kunnen Stabicare uit voorraad leveren.

Ook voor de trend dat binnen naar buiten komt is de keramische tegel uiteraard uitermate geschikt. Om het geheel onderhoudsvriendelijk te houden kunt u de tegels voegen met een speciale bestratingsvoeg van Gator sand die wij bij ons op voorraad hebben liggen. Meer weten over deze hoogwaardige kwaliteit bestratingsvoegen? Klik dan hier

Acties