Laminaat en parket

Laminaat en parket

De manier waarop we wonen zegt iets over ons en onze gemoedsgesteldheid. Wij richten onze woning niet gewoon maar in, maar creëren om ons heen een levensgevoel dat in een woningrinrichting vooral tot uiting komt in de kleurstemming.

Laminaat

Daarom is ons laminaat onderverdeeld in verschillende kleurwerelden die een stemming weerspiegelen. Zij het Scandinavisch fris, vrolijk, zinnelijk, soeverein of urbaan: elke laminaatvloer van Bleijenbergh-Fassaert komt voort uit een individueel idee. Van de perfecte weergave van de natuur tot en met een expressieve interpretatie daarvan - u zult optieken en formaten ontdekken die in hun samenspel met de voelbare structuren een authenticiteit uitstralen die hen uniek maken.

Parket

Ook ons parket is onderverdeeld in verschillende kleurwerelden die elk een eigen karakter weerspiegelen: licht & fris, beigebruin & vriendelijk, roodbruin & warm of donker & krachtig. Zo vindt u in de enorme veelzijdigheid van onze producten snel en intuïtief de vloer die bij u past.

Plaatsing

Hulp nodig met het plaatsen van laminaat of parket? Bleijenbergh-Fassaert regelt het voor U! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bekijk hier de website van de leverancier.

Laminaat en parket
Laminaat en parket
Laminaat en parket