Nieuws

 • Nieuwe landelijke badkamer in de showroom

  SEP

  Nieuwe landelijke badkamer in de showroom

  30-09-2015

  In onze showroom hebben wij een nieuwe badkamer gerealiseerd. Het betreft een frisse landelijke badkamer met strak sanitair.

  De vloertegel is een beton look met een warme tint welke wordt gecombineerd met een sloophouten tegel in creme kleur op de wand. In het douchegedeelte wordt de vloer in sloophout gecombineerd met een wandtegel in Vintage blauw. Door deze tegelkeuze krijgt de badkamer een luxe en gelijkertijd gezellige uitstraling.

  Het badmeubel met een maatwerkblad in matwit met matantraciete kasten is een rustpunt in de badkamer. Het ligbad is speciaal aangepast aan de eisen van badgebruikers in deze tijd door optimaal zitcomfort, door de slimme plaatsing van de overloop kan er meer water in het bad wat voor nog meer comfort zorgt. De ruime inloopdouche is voorzien van strakke inbouwkranen en een functioneel zitje. De blikvanger is de klassieke ledenradiator welke is afgewerkt met een blanke lak, hierdoor krijgt deze een stroere en industriele uitstraling.

  Een badkamer die zeker de moeite waard is om in onze showroom te komen bekijken! Uiteraard informeren wij u graag over de mogelijkheid een dergelijke badkamer bij u zelf te realiseren kom langs in onze showroom of maak een afspraak via ons contactformulier

   

  overzicht