Nieuws

 • Bleijenbergh-Fassaert nu Sphinx topdealer!

  OKT

  Bleijenbergh-Fassaert nu Sphinx topdealer!

  06-10-2015

  Bleijenbergh-Fassaert nu Sphinx topdealer!

  Wij zijn nu ook topdealer van Sphinx. Door het tonen van 3 complete badkameropstelling, een meubelopstelling en 3 toiletopstellingen kunnen wij een representatief beeld geven van de collectie van Sphinx sanitair. Hierdoor mogen wij ons sinds kort Sphinx top dealer noemen.

  Sphinx sanitair staat voor betrouwbare producten met vernieuwend design. De kwaliteit van de keramische producten van Sphinx zijn al jaren een bekend gegeven, met de komst van de rimfree toiletten is er ook extra aandacht gekomen voor hygiëne. Sphinx heeft de rimfree ondertussen al geïntroduceerd in 10 series. Ook de meubelen van Sphinx zijn onderscheidend in hun kwaliteit en ook ontwerp. Graag verwelkomen wij u in onze showroom waar u de kwaliteit van Sphinx producten kan ervaren.

  Wat betekent dit voor u als klant? Dit betekent dat u bij aankoop van Sphinx sanitairproducten via ons lid wordt van de Sphinx Top Club. Leden van de Sphinx Top club ontvangen bij oplevering van de badkamer een leuke attentie van Sphinx en bovendien een jaar extra garantie op de producten van Sphinx. Lid worden van de Sphinx Top club is geheel gratis.

  Meer weten over Sphinx Top dealers? Kijk eens op de site https://www.sphinxtopdealer.nl/ of maak een afspraak in onze showroom.

  overzicht