Introductie Dutch Flanders concept

Na lange zomeravonden buiten, gaat het leven zich meer binnen afspelen. Tijd om de blik weer eens te werpen op het interieur. Misschien is de badkamer wel toe aan een opknapbeurt of kan het toilet wel een make-over gebruiken. Om je te inspireren hebben we bij Bleijenbergh-Fassaert het Dutch Flanders concept gemaakt. Drie verschillende stijlconcepten die zijn geïnspireerd op de drie gemeentes die Zeeuws-Vlaanderen kent: Hulst, Terneuzen en Sluis.

Eigen uitstraling

Alle drie deze regio's hebben een eigen specifieke uitstraling, maar samen vormen zij onze regio. De drie stijlen in onze showroom kennen ook elk hun eigen uitstraling, maar elk met als kenmerk dat ze allemaal van uitstekende kwaliteit zijn. 

Hulst

Statig als de stad met het natuurlijke van de wallen

In de Hulst editie van de Dutch Flanders collectie vinden we het statige van de stad in het prachtige keramische blad met marmerlook en de nostalgie van de kranen met kruisgreep in een koperen kleur. Het natuurlijke dat Hulst heeft met zijn omwalling, maar óók met de omliggende polder, vind je terug in de bijzondere groene marmeren tegels en de massieve houten onderkast. 

Terneuzen

Stoer als de haven met een industriële toets

In de Terneuzen editie van de Dutch Flanders collectie staat de haven centraal. Het kloppend economische hart van het midden van Zeeuws-Vlaanderen. Beton in combinatie met matzwart onderstrepen het industriële karakter. Terwijl de stoere tegel met een verweerde roestlook terug is te vinden in de verweerde scheepswanden en damwanden in de sluizen. 

Sluis

Sobere uitstraling met de verwering van de zeelucht

In het westen van Zeeuws-Vlaanderen is de kust nooit ver weg. Daarom een hommage aan de kust in de Sluis-editie van de Dutch Flanders collectie. De tegel lijkt door de tijd te zijn aangetast door de zoutkristallen van het zilte zeewater, dit gecombineerd met rustige houtlook die een tikkeltje verweerd lijkt. Dit compleet gemaakt met een bijzondere kraan die net zo onverzettelijk lijkt te staan als de paalhoofden die als golfbreker op de Zeeuws-Vlaamse stranden staan. 

Wil je dit idee als inspiratie gebruiken voor jouw interieurproject? Kom dan snel naar onze showroom of maak een afspraak.